Marčelo - Napet šou - Album
Novosti - Novosti

DODAJ ILI ISPRAVI TEKST


Marčelo - Himna Maršala Mita
Marčelo - Tunel
Marcelo - 20 000 - Tekst Pjesme
Marčelo - Baba!
Marcelo - Komplikovani
Marcelo - Kostim
Marčelo - Laž
Marcelo - Ministar Lingvista - Laz
Marčelo - Muk
Marcelo - Pegla
Marčelo - Šankeru
Marčelo - Šapat
Marčelo - Stomak
Marčelo - Šurda
Marčelo - Čep1. oktobra, tačno u 18 časova, na rafove knjižare Delfi SKC stigli su prvi primerci Marčelovog knjigoalbuma ,,Napet šou" a danas, svega jedan dan nakon premijere, iz Markovog tima dobijamo informaciju da su oboreni svi rekordi, kako izdavačke kuće Laguna i knjižare Delfi SKC, tako i Marčelov lični rekord u potpisivanju knjiga i diskova! 

Na druženje sa Markom Šelićem Marčelom odazvalo se oko 400 poštovalaca njegovog rada, a neki od njih su na autogram čekali punih pet sati koliko je trajalo potpisivanje knjigoalbuma ,,Napet šou". I bilo je napeto, jer nisu svi koji su to želeli došli na red za potpis do kraja radnog vremena knjižare Delfi SKC, pa su se Marko i njegovi odani fanovi ,,preselili" ispred Studentskog kulturnog centra gde je šou nastavljen:

,,U ime ekipe koja je učestvovala u stvaranju ,,Napetog šoua", a koja broji više od 50 ljudi, zahvaljujem se svima koji su strpljivo čekali do dođu do svog primerka knjigoalbuma. Budući da su u njemu obrađene teme koje nisu baš šarene i vesele, već uglavnom nemilosrdne, drago mi je što se ispostavilo da se tiču velikog broja ljudi", kazao je Marko nakon punih pet sati potpisivanja prvih primeraka svog novog dela.

 
Joomla Templates by Joomlashack
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi
poboljšali funkcionalnost stranice Više...